Pihenés, elvonulás, feltöltődés testnek és léleknek

/sites/default/files/2023-01/PronayBalanceSpa_132.jpg

Pihenés, elvonulás, feltöltődés testnek és léleknek

6 nap/5 éjszakás tábor Tomán Szabinával!

Megérdemled azt, hogy kis időre kiszakadj a hétköznapi mókuskerékből, lehetőleg úgy, hogy távol a megszokott környezetedtől, csak magadra figyelj! Akkor is, ha felelősségteljes pozícióban dolgozol, vagy családanya vagy, vagy éppen nincs kivel utaznod.  

Ne legyen kétséged afelől, hogy TE is megérdemelsz néhány napot!

Budapesttől 60km-re, a Cserhát meseszép dombjai között fekvő község és a kastély varázslatos környéke ideális hely mindazoknak, akik egy kis feltöltődésre, megújulásra, életmódváltásra vágynak. Amikor megérkezel egy ilyen csodálatos, csendes, nyugodt helyre, figyelmed egyre jobban önmagadra irányul. Szépen lassan otthon hagyod a háztartást, a munkát, a főzést, a gyerekek logisztikáját, házimunkát, gyereknevelést, nem utolsó sorban a telefonod böngészését. Amennyiben a felsoroltakat le tudod tenni, egyre többet tudsz figyelni a mindfullness-re azaz az „itt és most”-ra, ami ennek az elvonulásnak az egyik legfontosabb feladata. 

A szakaszos TOMAN diétával egybekötött programon szeretnénk Neked segítő kezet nyújtani egy egészséges, energikus életmód felé vezető úton. Minden körülmény adott ahhoz, hogy elinduljon benned egy pozitív folyamat, de leginkább, hogy minőségi időt tölts önmagaddal.

Az elvonulás egyik legfontosabb része az étkezés és az új táplálkozási szokások kialakítása lesz a Toman Diet alapelvei mentén: 

Az első beszélgetés adatfelvétellel és mérésekkel indul. Egy speciális mérleggel megmérjük a testsúlyt, a zsigeri zsír értékét, valamint a testzsír és az izom százalékos értékeit. Ez a négy adat, amelyet nyomon követünk a Toman diéta során, az utóbbi kettőnek elsősorban az egymáshoz viszonyított arányát felügyeljük és alakítjuk a diétával az ideális érték felé.

Többletsúlyuk elvesztésével sokaknál bizonyos betegségek tünetmentessé válhatnak vagy jelentősen javulhatnak.
Az első konzultáció után a vendég kész programot kap, melyben a napi ajánlott folyadékbevitel, a komplett Toman étrend és a mozgás is szerepet kap. Az étrend a program elején Toman termékekből áll (napi ötszöri étkezés), egyértelmű instrukciókkal a kiegészítő élelmiszerekre vonatkozóan.

Fontos pontja a fogyás elősegítésének a felesleges víz kihajtása szervezetünkből. Ezért a Toman Vital családból az egyik nagy kedvencet, az Aqua Away italporunkat szintén mindenki számára elérhetővé tesszük. 

Az energizálás fenntartása ezekben a napokban is elengedhetetlen. Ezért igyekszünk fehérje alapú sós illetve édes alapú ételeinkkel színesebbé tenni a napokat. 

A Toman fehérjedús diétánk különböző szakaszokra tagolódik, melynek során a speciálisan felépített, emelt fehérje tartalmú diéta segítségével a fogyás elsősorban a zsírszövetből történik, nem pedig az izomszövetből. Az éhségérzet elkerülése mellett a diéta az izomtömeg védelmét szolgálja, így a diéta során, mérhető adatokkal alátámasztva  csak a testzsírszázalékból veszítünk. Megfelelő ásványi anyag és vitaminpótlással (amely tápanyagokat a diétás termékek is tartalmaznak) a szakszerű instrukciókat betartva, egészségesen és hiányérzet nélkül érhető el fogyás.

Részletek hamarosan!

Időtartam: 6 Nap