Szobáink

/sites/default/files/2021-04/header-rooms_slim.JPG

Egyéni és céges vendégeinknek többféle szálláslehetőséget is kínálunk, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális környezetet a kikapcsolódáshoz.

A Prónay-kastélyban található lakosztályaink visszaidézik a nemesi kúria különleges hangulatát és pompáját, és teszik ezt úgy, hogy közben megadják mindazt a kényelmet és komfortot, ami a testi-lelki feltöltődéshez elengedhetetlen.

A Kiskastély a korhűen berendezett lakosztályaival és az építészeti különlegességnek számító átriumával repít vissza minket az időben, kialakítása miatt pedig családi és baráti társaságok számára is ideális választás.

A kastélyépületekkel harmonizáló szállodai szárnyban kényelmes apartmanokkal és kétágyas szobákkal várjuk vendégeinket. Itt kapott helyet az akadálymentesített szoba is, amely a közeli parkolóból könnyedén megközelíthető.


Lakosztályaink, apartmanjaink és modern szállodai szobáink mindegyikét úgy alakítottuk ki, hogy azok mindenben hozzájárulhassanak a tökéletes pihenéshez.

Pronay-castle

Standard szoba

Rendezvényházunk emeletén 14 db 18-23 m2-es standard szoba várja a vendégeket. A kastély vendégházának földszintjén pedig 1 db standard szoba található. A szobák nem pótágyazhatóak.

A programcsomag ára a standard szobában való elhelyezést tartalmazza.

Akadálymentes szoba

Vendégházunk földszintjén kapott helyet akadálymentes szobánk. A 21 m2-es kétágyas szobához akadálymentes, zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Az ágyak széthúzhatóak.

A programcsomag ára igény esetén az akadálymentes szobában való elhelyezést tartalmazza.

Apartman

Vendégházunk földszintjén 3 db apartman található. A 33 m2-es apartmanokban egy kétágyas hálószoba és egy kihúzható kanapéval rendelkező nappali kapott helyet, mindkettő közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. Az ágyak széthúzhatóak.

  • Felár ellenében foglalható

Krisztina lakosztály

A Nagykastély egyetlen tóra néző lakosztálya. A különleges hangulatot a gyönyörű cserépkályha és a térbe állított fürdőkád adja.

  • Méret: 60 m2(nappali, hálószoba, fürdőszoba)
  • Felár ellenében foglalható

Terézia lakosztály

A kastély építtetőjéről Gyurcsányi Ignácné szül. Blaskovics Teréziáról elnevezett lakosztály a kastély Majorsági épületének műemlék részében helyezkedik el. A lakosztályban zuhanyzó és kád is található.

  • Méret: 66 m2(előtér, hálószoba, fürdőszoba)
  • Felár ellenében foglalható

Felícia lakosztály

A Batthyány Felíciáról elnevezett Felícia lakosztály a Nagykastély bal oldali, elzárt szárnyában található. Központi eleme a nemesi kúriák fényét visszaidéző baldachinos franciaágy.
A lakosztályban zuhanyzó és kád is található.

  • Méret: 52 m2 (hálószoba, fürdőszoba, közlekedő)
  • Felár ellenében foglalható

Kiskastély

A Kiskastély korhűen berendezett, impozáns lakosztályai az építészeti különlegességnek számító átriumba nyílnak, biztosítva ezáltal az egyes helyiségek közötti kapcsolatot. Az eredeti funkcióját visszanyert Kiskastély reprezentatív szálláshelyként szolgál családok és baráti társaságok számára.

  • Méret: 450 m2
  • 3 lakosztály (nappali, hálószoba, fürdőszoba minden lakosztályban)