Testi-lelki egyensúly a Balance Spa programjaival

/sites/default/files/2021-04/PronayBalanceSpa_005.jpg

Egy olyan helyet álmodtunk meg, ahol vendégeink átélhetik a tökéletes pihenés élményét. A regenerálódást, az egészségtudatos életmódot és az egészségmegőrzést támogató programjaink mellett különféle masszázskezelésekkel, hangterápiával, valamint a legújabb technológiájú testkezelő gépekkel és jádeköves masszázságyakkal várunk mindenkit, aki szeretné újra megtalálni testi-lelki egyensúlyát.

Felfrissülés és ellazulás a Fürdőházban

Fürdőházunk a kikapcsolódás szigete, amelyet úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére való pihenési lehetőségeket. A medencében úszással és aquajogging gyakorlatokkal ébreszthetjük fel testünket, a jacuzziban pedig átadhatjuk magunkat a teljes ellazulásnak. Szerettük volna a természet adta nyugalmat is becsempészni a Fürdőházba, ezt pedig az óriási ablakokkal sikerült elérnünk, melyeken át csodás kilátás nyílik a Prónay-kastély kertjébe.

Barangoljon a felpezsdítő Szaunavilágban!

Fürdőházunk várja a vendégeket, ahol minden adott a tökéletes ellazuláshoz és felfrissüléshez. Az immunrendszer erősítéséről és a méregtelenítésről az infraszauna, a bioszauna, a Finn szauna, a gőzkabin, valamint az aroma- és sószoba gondoskodik, míg a testi és lelki feltöltődéshez érdemes kipróbálni az élményzuhanyokat, valamint pihenő- és masszázságyainkat.

Adja át magát a masszázs felemelő élményének!

A masszázs köztudottan nyugtatja az idegrendszert, csökkenti a stresszt, feloldja az összegyűjt feszültséget a testben, miközben segít az ellazulásban és beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait is. A Prónay Balance Spa elismert és nagy tapasztalattal rendelkező masszőrjei és terapeutái testre szabott kezelésekkel és a masszázstípusok teljes palettájával várják vendégeinket.

Frissítse fel testét és lelkét!

A multifunkcionális új Balance Stúdió csoportok és egyéni vendégek számára egyaránt nyitva áll. Itt várjuk egy jógaórára vagy egy tibeti hangtál terápiára. A jóga az egyik leghatékonyabb mozgásterápia, amely egyszerre hat a testre és nyugtatja a lelket. Jótékonyan hat testünk minden részére, miközben segít a belső elmélyülésben és békében. A Prónay-kastély gyönyörű rózsakertjének látványa teszi teljessé az ászanákban való elmerülést és hozza el a belső harmóniát. A tér- és fényviszonyok tekintetében különleges adottságai miatt a Balance Stúdió sokféle kreatív tevékenységnek is az inspiráló helye.

Hozza magát formába Fitnesztermünkben!

Hangulatunkhoz és közérzetünkhöz nagyban hozzájárul a testmozgás. Nem elég csak a szellemünket tornáztatni, a test is ugyanúgy igényli az odafigyelést. Fitneszrészlegünkön minden megtalálható egy átmozgató edzéshez. A legfejlettebb technológiájú gépekkel várjuk azokat a vendégeinket, akik az intenzív és erősítő testmozgás hívei. Akik pedig inkább a szabadban szeretnek sportolni, a futópálya és az outdoor fitneszpark nyújt erre kiváló lehetőséget a Prónay-kastély varázslatos kertjében.

Fedezze fel Alsópetény lenyűgöző tájait!

Érdemes a nálunk töltött idő alatt a Prónay-kastély területén kívülre is kimerészkedni, Alsópetény és környéke ugyanis megannyi természeti csodát rejt. Számtalan szabadidős tevékenységnek hódolhatunk, a környező dombok, erdők ugyanis kitűnő terepet nyújtanak a túrázás, a kerékpározás vagy a nordic walking szerelmeseinek. Ha pedig valami egészen különleges élményre vágyik, vegyen részt szarvasgomba-vadászataink egyikén!

Gasztronómia és egészség

Az egészséges életmód és a jóllét egyik alapvető feltétele az étkezés. Nem mindegy, milyen ételeket és italokat, és azokat milyen arányban és mennyiségben fogyasztunk.
Szeretnénk vendégeinket a nálunk töltött idő alatt az egészséges táplálkozás útján elindítani, ehhez pedig a Prónay Balance Spa dietetikusa által összeállított, személyre szabott étrenddel, a válogatott hozzávalók kiváló minőségével és az innovatív technológiával elkészült ételekkel igyekszünk hozzájárulni.

Látogasson el hozzánk, és élvezze séfünk egyszerre ínycsiklandó és a testi-lelki egészséget támogató gasztronómiai különlegességeit!