A Kreatív fotográfiai utazás program szakértői

Pál Gyöngyi fotóesztétaként és művészettörténészként tanít a MATE Kaposvári Campus, Rippl-Rónai Művészeti Intézetében, illetve óraadó a Szegedi Tudományegyetem francia tanszékén. Szakterülete a fotográfia és irodalom kapcsolata. Több mint 10 éve tart rendszeresen művészeti táborokat és kreatív foglalkozásokat, elsősorban gyerekeknek. 2018 óta tart közösen Trembeczki Péterrel és Zách Anitával közös múzeumpedagógiai foglalkozásokat a Mai Manó Házban.

Zách Anita pszichológusként, magyar nyelv és irodalom szakos bölcsészként és tanárként végzett az ELTE-n. Szakmai képzések keretei között tanult relaxációs-imaginatív technikákat (Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület); komplex művészeti terápiát (C.G. Jung Komplex Pszichoterápiás Egyesület); csoportvezetést (Csoportanalitikus Kiképző Társaság); integratív hipnoterápiát (Integratív Pszichoterápiás Egyesület). A művészet és a pszichológia kapcsolata fontos fókusz pedagógiai és pszichológiai munkájában is. Jelenleg pszichológusként elsősorban a felnőtt korosztállyal foglalkozik: vezet egyéni konzultációkat, csoportfoglalkozásokat, önismereti táborokat.

Trembeczki Péter fotográfusként diplomázott a MOMÉ-n. Alkotóként a privát fotó és annak terápiás lehetőségei, az intermedialitás és az enyészet jelenségei foglalkoztatják. Alkotó tevékenysége mellett digitális tananyagfejlesztőként dolgozik. Képzett tréner, rendszeresen tart workshopokat a MOME Elméleti Intézetének megbízásából, illetve a Mai Manó Ház múzeumpedagógiai csapatának tagja Pál Gyöngyivel és Zách Anitával.