A Méregtelenítő program szakértői

· EXLINE KOMPETENCIAFEJLESZTŐ ÉS RELAXÁCIÓS WORKSHOPOK

 

Az Exline szakemberei a testi-lelki egészség fejlesztéséhez kínálnak programokat, amelyek segítenek felismerni és kezelni a kockázati tényezőket.

A gyakorlati feladatokkal, játékokkal gazdagított fél- vagy egész napos workshopok egy-egy témát dolgoznak fel csoportos, interaktív formában. A workshopokat szervezeti vezetői tapasztalattal rendelkező jogász, pszichopedagógus, családterápiás és szupervíziós végzettségű szakember vezeti.

 

· NYUGIZÓNA EGÉSZSÉGPSZICHOLÓGIAI PROGRAMOK

A Nyugizóna szakmai csapata a kiégésmegelőzést és a stresszkezelést tűzte ki célul, és ehhez többféle egészségpszichológiai programot is kínál.

A Nyugizóna szakmai csapata a kiégésben érintett munkavállalók és magánszemélyek lelki egészségének támogatását tűzte ki céljául. Céges formában a Pszicho Natur Pharma Bt.-vel 2002 óta végeznek egészségfejlesztő konzultációkat, egészségnevelő tréningeket, felnőttoktatást.

A csapatban több egészségtudományban jártas szakember dolgozik, segítve a munkavállalók stresszkezelését, az egészségtudatosabb munkanapjait és a cégek stresszkezelési és konfliktusmegoldó lépéseit.

A programok célja az ismeretátadás mellett a készségfejlesztés az érzelmi intelligencia, a stresszkezelés és a kiégésmegelőzés témák tekintetében, valamint az önismeret növelése, melyen keresztül a társas világ ismerete és annak harmonikusabb kezelése is megvalósul.

A speciális integratív szemlélethez igazított módszer új irányvonalat képvisel Magyarországon: a hagyományos pszichológiai módszereket ötvözi egészségfejlesztő modellekkel és kommunikációs eszközökkel, és célja a motiválás, a kiegyensúlyozás, az önállóság segítése és az eredményesség növelése.

A Nyugizóna egészségpszichológiai edukációs program célja tehát:

  • gyors üzenetátadás az egészségnevelő és pszichoedukatív programokkal
  • bizalomébresztés az egészségpszichológia iránt
  • közös nyelv kialakítása a stresszkezelés, együttműködés, kiégésmegelőzés, kommunikáció és egészséges szokások terén