Gépi kezelések

/sites/default/files/2021-03/header_02.jpg

A manuális kezelések mellett vendégeinket két innovatív gép is várja, amelyek a legújabb technológiákkal segítenek elérni a kívánt eredményt. Szépségápolási és alakformáló kezelésünk az alakformálásban, míg jádeköves termomasszázs kezelésünk az egyénre szabott gerincterápiában nyújt hatékony támogatást.

A hibrid technológián alapuló, multifunkciós készülék segít látványos és tartós eredményt elérni az alakformálásban. Az alacsonyfrekvenciás-hullámoknak köszönhetően egyszerre erősíti az izomzatot és nyitja meg a keringést, az ultrahangos terápia pedig a zsírsejteket célozza meg, megindítva azok lebontását. A készülék az ultrahang, az alacsony frekvencia, valamint a termohatás (infravörös hő) hármas funkcióját ötvözi.

Az alacsony frekvencia gyenge elektromos stimulációval gerjesztett rezgés által bejut a testbe, és közvetlenül masszírozza az izmokat, nyugtatja az idegeket és gyorsítja a vérkeringést. Az izmok összehúzódását előidézve segít többek között a hasi elhízás, a test elgyengülése és különböző betegségek esetén. A rezgések által elősegíti a zsírsejtek lebomlását.

Az ultrahang a szervekbe behatolva növeli a hőmérsékletet, segíti a véráramlást, fokozza az anyagcserét és növeli a kötőszövetek rugalmasságát és szakítószilárdságát. Fájdalomcsillapító, lazító hatása miatt hatékonyan alkalmazható a nyak, a váll, a kar, a láb, a derék, a térd és az ízületek területén is.

A hipertermia növeli a test hőmérsékletét, ezáltal javul a vérkeringés, aktívabbak lesznek a sejtfunkciók, fokozódik az anyagcsere. Az ízületek és környéki szövetek tápanyagellátása javul, enyhül a fájdalom és a verejtékezéssel távoznak a méreganyagok.

Időtartam: 30 perc

Ára: 9.000 Ft

A jádeköves masszázskészülék feltérképezi a gerincoszlopot, és az így összegyűjtött adatok alapján egyedülálló, személyre szabott gerincterápiát nyújt.

A készülék olyan gerinc-letapogatási technológiát használ, amilyet ezelőtt egyetlen automatikus termomasszázs készülék sem alkalmazott. A belső projektor a fejtől a medencéig végigpásztázza a testet, megméri a gerinc hosszát és letapogatja annak görbületeit. Ezen adatok ismeretében az Ön testi adottságainak legmegfelelőbb masszázst nyújtja. A nyaktól az ágyékig, a csigolyák mentén végighaladva a belső projektor a gerinc menti akupunktúrás pontokat is stimulálja. Ezek a pontok (a csigolyák mentén elhelyezkedő meridián akupresszúrás pontjai) minden embernél más és más helyen találhatók. A készülék analizálja a gerinc sajátosságait, és az információk birtokában az automata fel-le mozgó projektor automatikusan igazodik a test adottságaihoz.

A masszázshoz 10 különböző zenei program választható, amelyek között meditációs zenék, a természet hangjai és klasszikus művek is megtalálhatók. Továbbá lehetőség van saját válogatás összeállítására is, hogy a relaxáció még kellemesebb legyen. A masszázs és a zene tökéletes kombinációja így együtt segít a stresszoldásban és a teljes ellazulásban.

Időtartam: 30 perc

Ára: 9.000 Ft