Különleges terápiás kezelések

/sites/default/files/2021-04/header_01.JPG

A népszerű és közismert masszázskezelések mellett néhány különlegesebb gyógymóddal és technikával is készültünk vendégeinknek. Fedezze fel a hangtálakban rejlő energiákat, vagy élvezze a manuálterápia és a lágy csontkovácsolás jótékony hatásait!

Tibetihangtál-terápia a mentális és a fizikai jóllétért.

A tradicionális, kézzel készített tibeti hangtálakkal végzett kezelés során a testre és köré kerülnek a tálak, amelyeket meghatározott sorrendben szólaltatunk meg. A tálak rezgései koncentrikus körök formájában terjednek szét a testben, és mélyen a sejtek és szövetek szintjén fejtik ki hatásukat.

A tálak egyszerre hatnak mentális, szellemi és fizikai szinten, harmonizálják testünket, lelkünket. Hangjuk képes eljuttatni az agyat az alvás közeli, théta-állapotba. A terápia harmonizálja a két agyféltekét, mintegy újra bootolja a szervezetet.

Már 2-3 alkalom után érezhetően felerősödik az immunrendszer, beindulnak a test öngyógyító folyamatai. Oldódnak a stressz okozta feszült állapotok és a test energiablokkjai. Gyakori, hogy a fejfájás, a migrénhajlam vagy a fülcsengés teljesen megszűnik, az alvászavarok pedig elmúlnak. Normalizálja, kiegyensúlyozza a vérnyomást, csökkenti a pánikrohamok, allergiák és autoimmun betegségek tüneteit, valamint a visszérpanaszokra, sőt az érszűkületre is pozitívan hat. Gyermekeknél a tanulási nehézségek leküzdése, a koncentráció és a motiváció javulása tapasztalható.

Hangolódjon rá a megújulásra a tibeti hangtálakkal!

Egyéni Tibetihangtál kezelés: 15.500 Ft, Időtartam: 50 perc

Csoportos hangtál kezelés 3.900 Ft/fő, min. 5 fő., Időtartam: 60 perc

Teljes körű manuálterápia-vizsgálat.

A manuális vizsgálat során feltérképezzük a mozgásszervi fájdalmakat, valamint az akut és krónikus elváltozásokat, állapotelemzést végzünk, majd ezek alapján felállítjuk az anamnézist.

A manuálterápia-vizsgálat célja, hogy kitűzzük azokat az egyénileg végzendő feladatokat, amelyekkel természetes úton tehetünk a fennálló problémák enyhítéséért és megszüntetéséért.

Időtartam: 20 perc

Ára: 7.700 Ft

Integrált, manuális korrekciós technika a test működésének optimalizálásáért.

A nyújtáson és kimozgatáson alapuló bevezetés után akupresszúrás gyöki fellazítást végzünk. Ezek segítenek minket abban, hogy felszabadítsuk az ízületeket és a csigolyákat a kompresszió alól. Mivel a gyors kiroppantást a fenti kezelés előzi meg, így a néha félelmetes belső „csontzene” minimálisra csökkenthető.                         

A kezelés optimalizálja a keringési szervrendszerek működését is.

60 perc: 23.000 Ft

30 perc: 12.800 Ft

Komplex manuálterápia-kezelés és gyógymasszázs

A kezelés első részében a lágy csontkovácsolás technikájával dolgozunk a blokkok feloldásán, a gyöki fellazításon, a nyújtáson és kimozgatáson, valamint a keringés beindításán – szükség szerint köpölyözéssel vagy akkupresszúra alkalmazásával.

A kezelés második részében vendégeink a gyógymasszázs jótékony hatásait élvezhetik, amelynek célja a test általános stimulációja és felébresztése.

Adja át testét a gyógyító felfrissülésnek!

Időtartam: 60 perc

Ára: 21.600 Ft

Négykezes szinkronmasszázs.

Ezen a masszázson két összeszokott masszőr egymással összhangban, egyszerre dolgozik azon, hogy az ellazulás a lehető legteljesebb legyen. Igazán különleges élmény, hiszen így megduplázódnak az érzetek, és pillanatokon belül mélyen relaxált állapotba kerülhetünk. Ez az ébrenlét és álom közötti állapot pedig tökéletes arra, hogy a lélekben visszaálljon a harmónia, a szellem megpihenjen és a cikázó gondolatok végre elcsendesedjenek.

Ezen a masszázson a férfi és női energiák együttes, kiegyensúlyozó ereje is érvényesül.

Engedje át testét és lelkét a teljes ellazulásnak!

Időtartam: 60 perc

Ára: 28.000 Ft