Rugalmas újrakezdési program

/sites/default/files/2021-08/PronayBalanceSpa_103.jpg

Rugalmas újrakezdési program

Valljuk, hogy minden válsághelyzet magában hordozza az újrakezdés esélyét. Speciális programunk a mentális- és érzelmi rugalmas alkalmazkodóképesség fejlesztését helyezi a középpontba. A program során a résztvevők képessé válnak arra, hogy sikeresen alkalmazkodjanak az erőteljes és váratlan külső változásokhoz, megismerjék és fejlesszék a személyes védőfaktoraikat, ezáltal a stressz- és bizonytalanság tűrésük megerősödik. Olyan technikákat és eszközöket adunk a résztvevők kezébe, amiket a hétköznapok kihívásaiban és a váratlan válsághelyzetekben is alkalmazni tudnak, így az új kihívásokra kreatívan és hatékonyan tudnak reagálni.

Programunk része a személyes reziliencia faktorok kérdőívvel történő felmérése és személyre szabott fejlesztése. Fókuszba kerül a problémamegoldó képesség fejlesztése, a stresszkezelés és a személyes hatékonyság erősítése, az EQ- és empátia fejlesztés, valamint az optimista szemléletmód gyakorlata.

 Időtartam: 2 egymást követő nap

  • Indoor és outdoor foglalkozások keretében segítjük a nehézségek feldolgozását, a reflexiót és a perspektíva váltást.
  • A fizikai jóllét támogatása a Balance Spa wellbeing programjának igénybevételével

Fél év múlva egy napos élmény workshop keretében rátekintünk arra, hogy a résztvevők mely élethelyzetekben, milyen sikerességgel tudták alkalmazni a tanultakat és hogyan változott a reziliencia képességük.

Létszám: 3-8 fő

Időtartam: 2 nap