Frissítés és újraindítás

/sites/default/files/2021-08/PronayBalanceSpa_007.jpg

Frissítés és újraindítás

A tartós stressz törvényszerű következménye a kiégés kialakulása. Amennyiben folyamatos érzelmi és fizikai kimerültséget érzékel, a szabadidejében sem tud pihenni és megnyugodni, csökken a teljesítő képessége, vagy a kapcsolatai feszültséggel teliek és egyre személytelenebbek, akkor Ön fokozottan ki van téve a kiégés veszélyének.

Programunk része a belső erőforrások megújítása, a self-empowerment fokozása, a személyes célok, motiváció, értékek és szerepek tisztázása. Az általunk alkalmazott módszer, a burn-out supervision, a kutatások alapján a kiégés megelőzésére az egyik leghatékonyabb eszköz.

 Időtartam: 2 egymást követő nap vagy 2 x 1 nap, kiscsoportban (max 8 fő)

  • Indoor és outdoor foglalkozások keretében segítjük a nehézségek feldolgozását, a reflexiót és a perspektíva váltást.
  • A program előtt kérdőívvel felmérjük az kiégés érzelmi szintjét, valamint a Testszenzoros Életmódfelmérés segítségével azonosítjuk a kiégés fizikai mértékét. A módszer része, hogy személyre szabott kiégés megelőzési programot alakítunk ki minden résztvevő számára.

Fél év múlva egy napos workshop keretében meggyőződünk arról, hogy a résztvevők mely élethelyzetekben, milyen sikerességgel alkalmazták a kiégés megelőzés lépéseit és hogyan változott a személyes életminőségük.

Létszám: 3-8 fő

Duration: 2 nap