Fusion Vital

/sites/default/files/2021-12/PronayBalanceSpa_103.jpg

Fusion Vital

A Fusion Vital szakemberei a legújabb egészségtechnológiákkal és objektív mérésekkel mutatják meg a vendégeknek többek között a stressz konkrét hatásait, valamint a feltöltődés és az alvás minőségét.

A személyre szabott, valós helyzeteken alapuló elemzés konkrét választ ad az alábbi kérdésekre:

  • Melyek a munkám stresszorai?
  • Újratöltődöm a munkanapok után?
  • Hatékony a regenerációm?
  • Mikor és mennyit ajánlott mozognom?
  • Mit kell tennem, hogy feltöltődjek?
  • Milyen az energia-háztartásom?
  • Hol vannak fizikai és mentális terhelésem határai?
  • Veszélyeztet-e a kiégési szindróma?
  • Vannak-e flow-élményeim?

A Fusion Vital testszenzoros programról

A pulzusvariancia objektív információt ad a fiziológiás állapotról, és a mért adatok alapján a Fusion Vital képzett tanácsadói személyre szabottan kínálnak egyéni coachingot és well-being terápiákat, illetve szervezeti programokkal fejlesztik a céges csapatok teljesítményét és építenek egészségtudatos vállalati kultúrát.

A mérés egy pulzusvariancia testszenzor-készülék többnapos shadowing folyamatán alapul, amelynek célja, hogy szokványos napi helyzetekben tükrözze vissza az illető természetes testi reakcióit. A folyamat online tevékenységnaplózással egészül ki, amely az egyes élmények pontos beazonosításában és hatásainak megismerésében segít. A többnapos mérés indoka az egyes életviteli döntések folyamatának együttes láttatása és kölcsönhatásainak feltárása.

A diagnosztikai folyamat a fiziológiás stressz és a személyes regeneráció jellemző mintázatait tárja fel, így láttatni képes az egyén esetében alkalmazott megküzdési technikák működőképességét. Az idegrendszer működési jellemzőinek feltárásával megismerhető a testi erőforrások napi alakulása, azaz a teljesítőképesség kulcsa.

A módszer igazi előnye nemcsak az, hogy objektív adatokkal segíti az egyéni egészségkép megalkotását, hanem hogy hozzájárul a teljesítőképességet javító tudatos döntésekhez, a burnout megelőzéséhez és a reziliencia-képesség fejlesztéséhez is.

A mérés alapján elkészített 8-12 oldalas riport értékelése Fusion Vital életviteli tanácsadóval történik, hogy a személyes vállalások hatékonyan megtörténjenek a változási folyamat érdekében.

Duration: 1 Days